Pe 1 iunie, copiii care freceventeaza Centrul Judetean de Cultura Prahova au pregatit un adevarat spectacol de dans. Traditionalul festival ”Copilaria inunda batranul bulevard” va avea loc anul acesta doar in parcarea din fata Palatul Culturii. Copiii nu vor mai defila in pas de dans pe bulevrad, insa ii vor bucura pe spectatori cu numeroase coregrafii.

Copilăria va fi din nou aniversată de membrii Școlii Populare de Artă din cadrul Centrului Județean de Cultură Prahova Academician Eugen Simion. Celebrul festival ”Copilăria inundă Bătrânul Bulevard” se mută anul acesta pe esplanda Palatului Culturii. Aici va avea loc spectacolul coregrafic pregătit de copii cu vârste de la 3 la 18 ani.

La eveniment vor defila, în pas de dans, într-o colorată și interesantă paradă a costumelor, aproximativ 150 de elevi ai claselor de balet. Cei mici au pregătit diferite stiluri, de la ritmurile latino până la dansuri moderne, de societate sau clasice.

Toți cei care vor să se bucure de spectacolul celei de-a 26-a ediție a Festivalului de dans ”Copilăria inundă Bătrânul Bulevard” sunt așteptați pe 1 iunie, de la 12, în fața Palatului Culturii.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *