logo
RNTV Live

Spectacol de dans imersiv în premieră pe 12 apriie la MINA-Museum of Immersive New Art

DSC06761-2048×1365-1
Constantin Corina

“[In Between]” este o producție a MINA și reprezintă unul dintre principalele proiecte ale acestui an. Spectacolul va fi prezentat pe o perioadă de trei luni, cu o frecvență de două ori pe săptămână.

Durata acestuia va fi de 45 de minute, iar biletele, în valoare de 190 lei, vor fi disponibile pentru achiziționare pe site-ul muzeului.

Performerii din cadrul acestui spectacol sunt: Bianca Ardeleanu, Bogdan Zamfir, Denis Bolborea, Dima Roşca, Georgeta Corca, Iulia Lupaşcu, Maria-Luiza Dimulescu, Robert Popa, Răzvan Rotaru, Roxana Popa, Simona Dabija, Snopovschi Alexandru şi Silviu Mititelu.

“Piesa este primul proiect complex pe care îl dezvoltăm în domeniul artelor performative si este rezultatul a ceea ce ne-am propus pentru anul acesta, si anume să explorăm potenţialul spaţiului în cât mai multe arii artistice. De la bun început ne-am dorit ca MINA să fie mai mult decât un spaţiu imersiv, să fie un adevărat pilon cultural plin de inovaţie care promovează valorile româneşti”, au transmis fondatorii MINA.

Reprezentația va aduce în fața publicului zece eroi, inclusiv dansatori și acrobați, care îi vor conduce pe spectatori într-o aventură fascinantă desfășurată în diverse dimensiuni. Spectacolul va explora simbioza dintre elementul uman și cel artificial.

  • MINA reprezintă primul spațiu imersiv din România și cel mai mare centru de artă new media din Europa de Sud-Est. Acest muzeu combină arta și tehnologia într-un spațiu senzorial, adresat tuturor vârstelor, cu scopul de a stimula consumul cultural și de a îmbunătăți calitatea producției culturale în România. Dotat cu tehnologie de vârf, MINA oferă un spațiu multifuncțional care extinde limitele colaborărilor multidisciplinare și internaționale, promovând inovația și digitalizarea. Proiectul MINA este o inițiativă comună a One Night Gallery și Le Petit.

„MINA este centrul ce reunește pasiunea noastră pentru arta digitală și inovație în cadrul industriilor culturale și creative pe care vrem s-o celebrăm printr-o abordare accesibilă publicului larg. Reprezintă experiența noastră acumulată în 6 ani de proiecte marca One Night Gallery, în care ne-am concentrat pe crearea și dezvoltarea scenei locale de new media art și coagularea comunității de artiști și dezvoltatori care au acum un spațiu permanent de expunere.” – este descrierea centrului pe site.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor