logo
RNTV Live

SPCRPCIV Dâmbovița scoate la concurs posturi

numere_inmatriculare
Erika Stoica


Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Dâmbovița anunță scoaterea la concurs a două posturi vacante de agenți de poliţie, funcții de execuție, prin încadrare directă:

➤ 1 post de agent arma Evidență auto, domeniul de activitate: Permise de conducere și examinări;
➤ 1 post de agent arma Evidență auto, domeniul de activitate: Înmatriculare şi evidenţa vehiculelor rutiere.
Data limită de depunere a dosarelor este: 31.05.2024, ora 12.00. Condițiile de participare la concurs și etapele de desfășurare a acestuia pot fi consultate accesând adresele:
https://hub.mai.gov.ro/recrutare/anunt/view?id=2032; https://hub.mai.gov.ro/recrutare/anunt/view?id=2033.
Înscrierea se realizează, în perioada 13.05-31.05.2024 (inclusiv în zilele nelucrătoare, iar în data de 31.05.2024, doar până la orele 12:00), online la adresa de e-mail: concurs.permise@mai.gov.ro pentru postul de agent de
poliție, domeniul de activitate Permise de conducere și examinări;
concurs.inmatriculari@mai.gov.ro pentru postul de agent de poliție, domeniul de activitate Înmatriculare şi evidența vehiculelor rutiere. Cererile de înscriere, însoțite de documentația solicitată, transmise după data de 31.05.2024, orele 12:00, nu vor fi luate în considerare.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor