logo
RNTV Live

Spargătorii care au furat pistolul unui ofițer SRI sunt responsabili pentru numeroase spargeri: Casa unui cunoscut manelist a fost jefuită

hoti
Theo Tănăsescu

Spargătorii care au jefuit casa unui ofițer SRI au săvârșit numeroase infracțiuni în trecut. Printre victimele lor s-a numărat și un celebru manelist, aceștia comițând zeci de spargeri de locuințe.

Manelistul Cristi Mega a fost prădat, înainte de sărbătorile de iarnă

„Eram plecat în SUA atunci când s-a petrecut jaful. Colegul meu din orchestră a primit un telefon, că mi s-a spart casa. Familia mea era acasă, în România. Pericolul meu a fost ca ei să nu fie în casă. Șoferul meu și-a dat seama, a văzut ușa din spate deschisă, a sunat-o pe soția mea. A întrebat-o dacă a fost acasă, ea a zis nu. S-au alarmat toți. Șoferul n-a intrat în casă din prima, să se amestece urmele.

După care, m-au anunțat (n.r – colegii de trupă), m-am zăpăcit. Aveam obiecte scumpe, însemnând ceasuri. Prejudiciul a fost imens, printre care și un ceas de 20.000 de euro pe care nu am apucat să-l achit. A venit Poliția, DIICOT.

Hoții nu-i cunosc, n-am auzit de ei. Eu nici acum nu știu dacă a fost pont sau nu, 100%. Au mers la sigur, așa cred. Din câte aflasem, intraseră pe ușa din spate. S-au dus direct înainte, au urcat scările, s-au dus la țintă. Le aveam la liber (ceasurile), în camera mea de dressing. Casa nu are alarmă, eu nu prea locuiam, mai mult stăteam la apartament. Camere de luat vederi erau, dar au oprit curentul. Panoul de curent nu-l am în interior, e în afara curții.

Sunt prinși, din câte știu. Sunt cei care au spart și casa domnului de la SRI. Nu am recuperat nicio parte din prejudiciu, unul am înțeles că e fugit. La amanet ei băgaseră alte bijuterii, din casa domnului de la SRI.

Patru băieți ar fi fost în bandă. Trei au fost prinși, unul ar fi în Belgia. Nu mai am gânduri că-mi voi recupera prejudiciul. Nu erau bani cash. În cameră la mine aveam un seif, măricel, greu, aveam 20 de lei în el. A fost cărat de acolo… aveam o hârtie de 20 de lei, că-mi era drag de ea. Asta m-a speriat, să nu fi fost copiii și soția în casă”, a dezvăluit Cristi Mega, în emisiunea moderată de Dan Capatos.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor