logo
RNTV Live

Soțul a amenințat-o cu un pistol

pistol-airsoft
Dudau Andreea Valentina

A cerut ajutorul polițiștilor după ce soțul ei a amenințat-o cu un pistol!

Un bărbat și-a amenințat soția cu un pistol, determinând-o pe femeia, o tânără de 23 de ani, să ceară ajutorul polițiștilor. Agenții au emis un ordin de restricție pe numele bărbatului și i-au deschis dosar penal pentru deținere ilegală de armă neletală, supusă autorizării. El a fost reținut pentru 24 de ore.

“Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Ilia au fost sesizați, pe 16 iunie 2024, la ora 23:42, prin SNUAU 112, de către o tânără de 23 de ani din localitatea Pogănești, județul Hunedoara, cu privire la faptul că soțul ei, în vârstă de 27 de ani, pe fondul unor discuții în contradictoriu, a amenințat-o că o omoară cu un pistol, provocându-i o stare de teamă”, a transmis IPJ Hunedoara.

Deoarece exista un risc iminent, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva tânărului. În urma verificărilor, s-a constatat că bărbatul nu figurează ca deținător legal de armă, iar pistolul folosit de acesta se încadrează în categoria armelor neletale, supuse autorizării.

Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală.

“În acest caz, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, asupra tânărului fiind luată măsura reținerii pentru 24 de ore. Acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva pentru luarea măsurilor legale ce se impun”, a precizat IPJ Hunedoara.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldeko-angajeazaekond-angajeazasponsor