logo
RNTV Live

Soția lui Bill Gates se retrage din Fundația Bill și Melinda Gates

60918305f22c6b00185db96d
Constantin Corina

CEO-ul fundației, Mark Suzman, a anunțat luni că organizația își va schimba numele în Fundația Gates, iar Bill Gates va deveni unicul președinte.

Termenii plecării Melindei French Gates de la conducerea fundației au fost stabiliți la divorțul de Bill Gates, anunțat în mai 2021. La acea vreme, au declarat că își vor acorda o perioadă de probă până în 2023 pentru a determina dacă pot continua să lucreze împreună pentru a supraveghea fundația lor caritabilă.

Nu este o decizie pe care am luat-o cu ușurință. Sunt extrem de mândră de fundația pe care Bill și cu mine am construit-o împreună și de munca extraordinară pe care o face pentru a aborda inechitățile din întreaga lume.”, a spus aceasta într-o declarație postată pe X.

„Îmi pare rău să o văd pe Melinda plecând, dar sunt sigur că va avea un impact uriaș în viitoarea sa activitate filantropică. Privind în viitor, rămân pe deplin angajat în activitatea Fundației în toate strategiile noastre și în realizarea oportunităților pe care le avem de a continua să îmbunătățim viața a milioane de oameni din întreaga lume”, a scris Bill Gates pe X.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNew

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor