logo
RNTV Live

Cei doi soţi morţi în cumplitul accident rutier de la Băicoi, nepoţii unui fost primar al Ploieștiului

accident rutier dn1a
Mihai Constantinescu

Cei doi soţi morţi în cumplitul accident rutier de la Băicoi, nepoţii unui fost primar al Ploieștiului. Vă reamintim că în ziua de 7 mai, două persoane au murit într-un cumplic accident de circulaţie. DETALII AICI.

Cele două persoane decedate sunt soții Topârceanu, nepoții unui fost primar al Ploieștiului. Este vorba despre Mircea Ionescu, potrivit gazetaph.ro

Fostul primar al Ploieștiului, Mircea Ionescu, a lăsat pe pagina sa de facebook un mesaj prin care deplânge dispariția nepoatei sale, Janina și a soțului:

”Cu nemărginită tristețe, aduc la cunoștința celor ce i-au cunoscut, că nepoata mea, Janina Topârceanu și soțul Iulian Topârceanu au încetat din viață într-un accident de circulație. Fiul grav rănit la cap (comă), fiica răni ușoare. In cursul zilei de luni vor fi depuse corpurile neînsuflețite la Biserica Sf. Nicolae din Nistorești-Breaza. Vom da detalii despre ceremonia de înmormântare.Dumnezeu să-i ierte și să-i odihnească în pace! Drum lin și lumină!”

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/consumatori-ilegali-depistati…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor