logo
RNTV Live

Sorana Cîrstea și-a ales noul antrenor

sorana cirstea
Dudau Andreea Valentina

La vârsta de 33 de ani și clasată pe locul 24 în clasamentul WTA, Sorana Cîrstea a făcut public faptul că își schimbă antrenorul, alegându-l pe spaniolul Alex Costa, în vârstă de 48 de ani!

Sorana Cîrstea (33 de ani, locul 24 în clasamentul WTA) a dezvăluit că a optat pentru un nou antrenor, respectiv spaniolul Alex Costa (48 de ani). Acesta este un fost jucător important, având în palmares o victorie la Roland Garros. De asemenea, a fost căpitanul echipei de Cupa Davis a Spaniei timp de trei ani, reușind să câștige trofeul de două ori, în 2009 și 2011.

Colaborarea lui Cîrstea cu Thomas Johansson s-a încheiat în luna februarie, iar de atunci nu a avut un antrenor stabil. În cadrul turneului de la Miami, ea lucrează cu Matt Daly, antrenorul lui Denis Shapovalov, și Brian Barker.

Cu toate acestea, Cîrstea a anunțat că va începe colaborarea cu Albert Costa după încheierea turneului de la Miami. Ea va lucra cu spaniolul pe parcursul sezonului de zgură, care începe după Miami Open, adică începând cu 1 aprilie.

Sunt fără antrenor de tenis aici (n.r. – la Miami). Antrenorul lui Shapovalov ma ajută împreună cu Brian. E o colaborare zonală, ca să spun așa. Voi avea un antrenor pentru zgură și este Albert Costa. Voi începe cu Albert Costa imediat după ce termin aici la Miami.

Sorana Cîrstea

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor