logo
RNTV Live

Sony a dezvăluit beneficiile pe care abonații PlayStation Plus Premium le vor primi după ce prețul abonamentului a crescut cu 33%.

Screenshot 2023-10-06 232246
Constantin Corina

Noi Avantaje pentru Abonații PlayStation Plus Premium După Majorarea Prețului

Sony a anunțat noile avantaje oferite abonaților PlayStation Plus după majorarea prețului abonamentului cu 33% luna trecută. În luna septembrie, Sony a crescut semnificativ costul abonamentelor PS Plus Essential, Extra și Premium, declanșând întrebări cu privire la ceea ce vor primi acum abonații în schimbul acestei majorări.

Sony a dezvăluit acum că toți abonații PlayStation Plus Premium, care se află în cel mai scump nivel și costă acum 160$ / 750 lei pe an, vor avea acces la aproximativ 100 de filme fără reclame din noul magazin Sony Pictures Core. Acest magazin va înlocui serviciul anterior Bravia Core și va oferi posibilitatea de a închiria sau cumpăra direct de pe consolele PlayStation peste 2.000 de filme.

Cu toate acestea, Sony a menționat vag că abonații PS Plus vor primi bonusuri în noul magazin Sony Pictures Core, dar nu a oferit detalii concrete despre aceste beneficii.

Sony a declarat: „Nu trebuie să fii membru [PS] Plus pentru a cumpăra sau închiria filme din Sony Pictures Core, dar membrii activi PlayStation Plus Premium vor avea acces la beneficii exclusive care nu sunt disponibile pentru celelalte tipuri de abonament.”

Pentru a contextualiza, Sony a eliminat toate filmele și emisiunile TV de pe PlayStation Store în 2021. Integrarea noului serviciu Sony Pictures Core în PS Plus este similară cu PlayStation Video Pass, care a fost subiectul unor scurgeri de informații în trecut.

Este important de menționat că Sony Pictures Core nu este un serviciu bazat pe abonament, ci un magazin digital pe consolele PlayStation care oferă tehnologia Pure Stream, capabilă să transmită conținut la un bitrate înalt de 80 mbps, echivalent cu calitatea oferită de Blu-ray 4K.

Potrivit postării de pe blogul PlayStation, în catalogul Sony Pictures Core vor fi incluse blockbuster-uri precum Spider-Man: Across the Spider-Verse, Spider-Man: No Way Home, Uncharted, The Equalizer, No Hard Feelings, Bullet Train și Ghostbusters: Afterlife.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor