logo
RNTV Live

Sonia Mare, medaliată cu bronz la Campionatele Balcanice de Judo pentru Juniori 4, de la Cluj-Napoca

judo bun
Erika Stoica

Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca a fost, în acest weekend, gazda Campionatelor Balcanice de Judo pentru Juniori 4 – „U15”. Sonia Mare, sportiva de la CSM-CFR-CSŞ Ploieşti, a obţinut medalia de bronz la categoria „44 kg”.

Parcursul Soniei Mare a fost unul remarcabil. Ea a debutat cu o victorie în faţa Lucijei Ivankovic din Bosnia şi Herţegovina. Deși a pierdut în sferturile de finală în fața turcoaicei Yagmur Ipec Akcay, Sonia a revenit în recalificări, învingându-le pe Aleksandra Marinova din Bulgaria și pe Miray Pektas din Turcia. În lupta pentru medalia de bronz, a învins-o pe conaționala sa, Mălina Lupa.

Sportivii secţiei de judo a CSM-CFR-CSŞ Ploieşti sunt antrenaţi de o echipă dedicată, formată din Gheorghe Savu (coordonator), Mihai Trandafirescu, Doru Munteanu și Cosmin Slăveanu.

Competiția de la Cluj-Napoca a reunit 461 de sportivi din 10 țări: Albania, Bulgaria, Bosnia și Herțegovina, Cipru, Grecia, Macedonia de Nord, Muntenegru, Republica Moldova, Turcia și România.

Performanța Soniei Mare reprezintă o realizare importantă pentru sportiva ploieșteană și pentru echipa sa, subliniind calitatea și dedicarea antrenorilor și sportivilor de la CSM-CFR-CSŞ Ploieşti.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldeko-angajeazaekond-angajeazasponsor