O femeie a intentat un proces pentru agresiune sexuală împotriva lui Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith, susținând că acesta a abuzat-o de două ori în 1975, când ea avea 17 ani.

Jeanne Bellino a depus dosarul la Curtea Supremă din New York, susținând că a suferit „traume emoționale grave și permanente”. Această acțiune a venit după un dosar similar depus anul trecut de Julia Misley, iar Steven Tyler a negat toate acuzațiile din acel proces și nu a făcut încă comentarii cu privire la acuzațiile aduse de Jeanne Bellino.

Potrivit plângerii, Bellino lucra ca model în Manhattan și a fost introdusă într-o întâlnire cu trupa rock de către o prietenă, după o prezentare de modă. Steven Tyler ar fi forțat-o să intre într-o cabină telefonică în timpul unei plimbări prin oraș alături de alte persoane, unde ar fi agresat-o sexual. Aceasta a încercat să se elibereze, dar Tyler a reținut-o, iar colegii de trupă și celelalte persoane din anturaj au asistat fără a interveni.

Ulterior, într-un bar de hotel, Tyler ar fi lipsit-o pe Bellino de libertate și a început să simuleze un act sexual cu ea. Ea a reacționat, iar când i s-a cerut să meargă în camera lui, ea a plecat.

Bellino susține că din cauza acestor experiențe a suferit și va continua să sufere de traume emoționale severe și permanente, precum jenă, umilire, răni fizice și psihologice.

În septembrie, trupa Aerosmith a amânat șase dintre spectacolele lor de adio din America de Nord din cauza leziunilor vocale suferite de Steven Tyler, în vârstă de 75 de ani.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *