logo
RNTV Live

SOLICITARE DE MAJORARE A PREȚULUI LA APĂ POTABILĂ

Dumitrescu Vlad

Societatea Apa Nova solicită o nouă majorare a tarifului la apă și canal cu aproximativ 17 %. În prezent, solicitarea operatorului se află în dezbatere publică pentru 30 de zile pe site-ul Primăriei Ploiești. Decizia finală privind majorarea tarifului va aparține Consiliului Local.

Apa Nova, societatea care asigura furnizarea apei potabile în Ploiești, a solicitat o nouă majorare a tarifului la apă și canalizare. În prezent, solicitarea operatorului se află în dezbatere publică pentru 30 de zile pe site-ul Primăriei Ploiești.

Per total, creșterea este puțin peste un leu. Cum fiecare bănuț contează, această creștere va fi resimțită de ploieștenii care se confruntă cu grija traiului de la o zi la alta.

În cazul în care tariful va fi majorat conform contractului, metrul cub de apă va ajunge la 4,75 lei, iar tariful pentru canalizare va fi de 2,15 lei, fără tva.

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor