logo
RNTV Live

SOLICITARE DE MAJORARE A PREȚULUI LA APĂ POTABILĂ

Dumitrescu Vlad

Societatea Apa Nova solicită o nouă majorare a tarifului la apă și canal cu aproximativ 17 %. În prezent, solicitarea operatorului se află în dezbatere publică pentru 30 de zile pe site-ul Primăriei Ploiești. Decizia finală privind majorarea tarifului va aparține Consiliului Local.

Apa Nova, societatea care asigura furnizarea apei potabile în Ploiești, a solicitat o nouă majorare a tarifului la apă și canalizare. În prezent, solicitarea operatorului se află în dezbatere publică pentru 30 de zile pe site-ul Primăriei Ploiești.

Per total, creșterea este puțin peste un leu. Cum fiecare bănuț contează, această creștere va fi resimțită de ploieștenii care se confruntă cu grija traiului de la o zi la alta.

În cazul în care tariful va fi majorat conform contractului, metrul cub de apă va ajunge la 4,75 lei, iar tariful pentru canalizare va fi de 2,15 lei, fără tva.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor