logo
RNTV Live
tymbark

Șofer urmărit în trafic de către polițiștii rutieri din Mizil! Existau informații foarte grave despre acesta!

O maşină s-a răsturnat în timp ce era urmărită de poliţişti. S-au tras focuri de armă. De ce a fugit şoferul?/ sursa foto Informaţii în exclusivitate
Erika Stoica

Șofer urmărit în trafic de către polițiștii rutieri din Mizil! Existau informații foarte grave despre acesta!

În cursul nopții trecute, polițiștii din cadrul Poliției orașului Mizil, în baza unor informații deținute cu privire la faptul că o persoană conduce un autoturism fără permis de conducere și sub influența băuturilor alcoolice, s-au deplasat în comuna Jugureni în vederea depistării acesteia.

În jurul orei 01.30, polițiștii au observat autoturismul în cauză ce se deplasa din direcția satului Boboci către Valea Scheilor, fiind efectuat semnalul regulamentar de oprire.

La vederea echipajului de poliție, conducătorul auto a mărit viteza de deplasare, motiv pentru care, polițiștii au pornit în urmărirea acestuia.

Ulterior, conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Astfel, în autoturism au fost identificați doi tineri cu vârstele de 19, respectiv 20 de ani care au refuzat transportul la o unitate medicală.

În urma investigațiilor efectuate polițiștii au constatat faptul că la volan se afla tânărul de 20 de ani, iar celălalt i-ar fi încredințat autoturismul în cauză.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0.61 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice de sânge.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul de 20 de ani din comuna Călugăreni nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere unei persoane care nu deține permis de conducere.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

romsilvaromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor