Un șofer în vârstă de 20 de ani a fost oprit de polițiști pe Autostrada A3, în apropiere de Voluntari, județul Ilfov, după ce a fost înregistrat conducând cu o viteză de 219 km/h. Poliția a suspendat permisul de conducere al tânărului pentru 120 de zile.

Această acțiune a avut loc în cadrul operațiunii „Blocada”, cu scopul de a verifica respectarea regulilor rutiere pe drumurile publice din județul Ilfov. Polițiștii au aplicat 302 de sancțiuni contravenționale conform O.U.G. 195/2002, dintre care 154 pentru nerespectarea limitelor de viteză, 34 pentru nepurtarea centurii de siguranță, 4 pentru depășire neregulamentară și o sancțiune pentru consumul de alcool. Celelalte sancțiuni au fost date pentru diverse abateri de la regulile de circulație.

În total, 25 de permise de conducere au fost reținute, majoritatea pentru nerespectarea limitelor de viteză. Cea mai notabilă infracțiune a fost aceea a șoferului de 20 de ani, care a fost surprins conducând cu 219 km/h pe o porțiune de autostradă cu limita de viteză de 100 km/h. În consecință, acesta a avut suspendat dreptul de a conduce pentru 120 de zile.

Poliția a subliniat că astfel de acțiuni de control continuă pentru a menține siguranța pe drumurile publice și a descuraja încălcările grave ale legilor rutiere.

Sursa: news.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *