Într-o operațiune desfășurată recent, polițiștii din cadrul Poliției orașului Azuga au reușit să oprească un șofer cu permis suspendat în timp ce desfășurau activități de supraveghere și control al traficului rutier pe Drumul Național 1.

Autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 49 de ani, originar din județul Maramureș, a fost oprit pentru un control de rutină. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au descoperit că șoferul figurează cu exercitarea dreptului de a conduce suspendată.

Ca urmare a acestor constatări, a fost întocmit un dosar penal pe numele bărbatului sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

Poliția a atras atenția asupra gravității faptului că șoferii care conduc cu permis suspendat își asumă riscuri majore, punandu-și în pericol nu doar viața lor, ci și pe cea a celorlalți participanți la trafic. Autoritățile reamintesc că astfel de încălcări ale legii vor fi tratate cu toată seriozitatea, iar cei găsiți vinovați vor fi sancționați conform prevederilor legale în vigoare.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *