În timpul activităților de supraveghere și control al traficului rutier desfășurate în orașul Sinaia, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 27 de ani, din județul Dâmbovița, în cursul nopții trecute, în jurul orei 01:30, pe Bulevardul Carol I.

Verificările efectuate în bazele de date au relevat că tânărul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În plus, șoferul emana halenă alcoolică, ceea ce a determinat polițiștii să îl supună testului cu aparatul etilotest. Rezultatul indicat de aparat a fost de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, tânărul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice de sânge. Pe baza probatoriului acumulat, acesta a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat unității de parchet competente cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

În urma incidentului, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și sub influența băuturilor alcoolice. Poliția continuă să monitorizeze și să sancționeze încălcările legale pentru prevenirea accidentelor și protejarea siguranței participanților la trafic.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *