logo
RNTV Live

Șofer beat, implicat în accident rutier cu victime

accident vest
Erika Stoica

În cursul serii trecute, autoritățile din cadrul Poliției Orașului Găești au fost alertate cu privire la producerea unui accident rutier în localitatea Izvoru, soldat cu victime.

Potrivit informațiilor preliminare, incidentul s-ar fi produs în timp ce un bărbat în vârstă de 32 de ani, domiciliat în comuna Petrești, se afla la volanul unui autoturism, circulând pe DN 61 în direcția Petrești către Uliești. În aceleași condiții de trafic, acesta ar fi intrat în coliziune cu un vehicul cu tracțiune animală condus de un bărbat de 43 de ani, domiciliat în comuna Vișina.

Impactul a provocat rănirea bărbatului în vârstă de 43 de ani și a unui minor aflat în atelajul hipo, ambii fiind transportați la spital în vederea primirii îngrijirilor medicale necesare.

În urma intervenției, polițiștii au efectuat teste cu aparatul etilotest, rezultatele indicând că conducătorul vehiculului cu tracțiune animală prezenta o alcoolemie de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliția continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele producerii accidentului și pentru a lua măsurile legale corespunzătoare.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor