În localitatea Osica de Sus, Un şofer băut care circula cu viteză mare a fost urmărit de poliţişti timp de peste o oră, prin mai multe localităţi. Polițiștii au reuşit să-l oprească abia când a ajuns în oraşul Balş, au informat, joi, reprezentanţii IPJ Olt.

Bărbatul conducea miercuri seară, la ora 21.20, cu 125 km/oră în comuna Osica de Sus, pe DN 64, pe un sector de drum cu limita maximă de viteză de 50 km. Autovehiculul a fost înregistrat de aparatul radar. Poliţiştii au semnalizat şoferului să oprească.

„Întrucât conducătorul autoturismului nu s-a supus măsurii, poliţiştii au procedat la urmărirea acestuia, cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, pe raza mai multor localităţi. Autoturismul a fost depistat şi oprit de către poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei oraşului Balş, în jurul orei 22.30, pe strada Nicolae Bălcescu din oraşul Balş, iar la volanul acestuia a fost identificat un bărbat, în vârstă de 54 de ani, din aceeaşi localitate. Întrucât emana halenă alcoolică, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a precizat sursa citată.

Bărbatul a fost fost sancţionat cu amendă de 5.220 lei, iar permisul i-a fost suspendat pentru 270 de zile.

Este cercetat pentru infracţiuni rutiere.

Sursă: gazeta de sud

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *