logo
RNTV Live

Societatea HIDRO PRAHOVA SA va opri apa în orașele Azuga și Bușteni, pentru înlocuirea unei părți din infrastructura de transport pe conducta Azuga-Sinaia.

oprire apa
Mihai Constantinescu

Societatea HIDRO PRAHOVA SA va opri apa în orașele Azuga și Bușteni, pentru înlocuirea unei părți din infrastructura de transport pe conducta Azuga-Sinaia.

Societatea HIDRO PRAHOVA SA anunță oprirea distribuției apei potabile în mai multe zone din orașele Bușteni și Azuga, luni 10 octombrie 2022, în intervalul orar 8.00-16.00, cu posibilitate de prelungire, pentru efectuarea unor lucrări pe conducta Azuga-Sinaia, prin care va fi anulată vechea infrastructură de transport. Prin deficiențele de funcționare, aceasta provoca o serie de întreruperi ale furnizării de apă potabilă în cele două orașe.

În urma lucrărilor programate să se desfășoare luni, 10 octombrie 2022, vor fi afectați peste 1000 de abonați care locuiesc în orașul Azuga (străzile Gârbovei, Prahovei, Postavariei și Victoriei), precum și în cartierele Zamora și Poiana Țapului din orașul Bușteni.

Societatea HIDRO PRAHOVA SA își cere scuze consumatorilor pentru disconfortul creat. Reluarea furnizării apei potabile către utilizatorii HIDRO PRAHOVA SA afectați se va face după intervalul de timp anunțat pentru desfășurarea intervenției, la parametrii de calitate corespunzători, pe măsura umplerii rețelei de distribuție.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor