A fost sarbatoare pentru aproximativ 100 de beneficiari ai Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Prahova. Copii, tineri si adulti aflati in sistemul de protectie s-au intrecut in concursuri de rummy si table, au participat la ateliere de bricolaj sau au sustinut momente de artistice cu muzica si dansuri terapeutice.  Totodata, fosti beneficiari ai centrelor DGASPC le-au impartasit celor  prezenti noile lor experiente de viata.

 Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova a organizat cea de-a 13-a ediție a tradiționalului eveniment recreativ-sportiv intitulat ”Socializarea nu cunoaște vârstă”.

Pe lângă faptul că și-au reîntâlnit colegii, din alte centre, cu care au stat la povești, participanții la eveniment s-au întrecut la table și rummy și le-au arătat acestora ce pot crea diferite la ateliere.

Cei prezenți au avut ce învăța și de la beneficiarii unor centre care au reușit să își găsească un loc de muncă și încearcă acum să ajungă să se îngrijească singuri.

Toți participanții la activități au fost premiați cu diplome, iar ziua s-a încheiat cu o masă festivă și cu un program de muzică și dans.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *