În Gorj, un individ a încălcat de două ori într-o singură zi ordinul de protecție emis în urma agresiunii asupra mamei sale!

Polițiștii au reținut un bărbat în vârstă de 56 de ani din județul Gorj, după ce, într-o singură zi, acesta a încălcat de două ori ordinul de protecție emis în urma agresiunii asupra mamei sale.

Ieri, IPJ GORJ a comunicat faptul că în cursul zilei de marți, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Tismana au reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Gorj un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din comuna Godineşti, judeţul Gorj, bănuit de săvârşirea infracţiunii de nerespectarea măsurilor prevăzute de ordinul de protecţie.

Din primele investigații realizate de către polițiști, s-a constatat că bărbatul, conform sursei citate, a încălcat de două ori în aceeași zi ordinul de protecție emis în legătură cu mama sa, o femeie în vârstă de 88 de ani din aceeași localitate, prin prezența sa la domiciliul acesteia.

IPJ GORJ: „Bărbatul va fi prezentat în cursul zilei de azi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propunere corespunzătoare.”

Surse judiciare au declarat faptul că ordinul de protecţie a fost emis în 15 ianuarie, pentru violenţă în familie, după ce bărbatul şi-a agresat mama.  

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *