Tragedia a avut loc în județul Olt, unde un bărbat și-a găsit sfârșitul după ce s-a aruncat de la etajul opt al unui hotel din municipiul Slatina. Incidentul a generat șoc și tristețe în comunitatea locală, iar echipajele de intervenție au fost prompte la fața locului pentru gestionarea situației!

Miercuri, un bărbat în vârstă de 56 de ani și-a găsit sfârșitul după ce s-a aruncat de la etajul opt al unui hotel din Slatina. Polițiștii au demarat o anchetă pentru a investiga circumstanțele care au condus la acest tragic incident.

Ieri, o femeie din Slatina a alertat poliția prin apel la numărul de urgență 112, semnalând că o persoană cazată la un hotel din municipiu nu răspunde la telefon și există suspiciuni că ar putea avea intenții suicidale.

IPJ OLT: „Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din municipiul Slatina, judeţul Olt, s-ar fi aruncat de la etajul 8 al unui hotel din localitate, unde se afla cazat. În urma evenimentului, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind constatat decesul”.

Polițiștii au inițiat o anchetă penală pentru ucidere din culpă și continuă investigațiile pentru a elucida circumstanțele în care s-au desfășurat evenimentele.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *