Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Regiunea Sud Muntenia a fost sesizată cu privire la existenta unor nereguli cu carnea cumpărată de la magazinul Kaufland Vest din Ploiești!

În urma unei sesizări din partea unui reprezentant al presei locale, cu privire la existenta unor acumulări depistate in produsul ceafă de porc achiziționată la de magazinul Kaufland Vest din Ploiești, ieri, o echipă de la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Regiunea Sud Muntenia s-a desplasat la fața locului.

A fost efectuat o acțiune de control la operatorul ecomic reclamat, pentru a verifica aspectele semnalate. Din informațiile transmise de Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Regiunea Sud Muntenia, la data si ora controlului nu mai exista la comercializare acest tip de carne.

Astfel, s-a dispus returnarea contravalorii produsului neconform achizitionat de consumator, urmand ca acesta sa se adreseze operatorului economic.

Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Regiunea Sud Muntenia: „Despre aspectele semnalate fost înștiințată și DSVSA Prahova. Operatorul economic va fi sancționat cu amendă in valoare de 20.000 lei.”

De asemenea, cazul nu este singurul. Conform unui comentariu lăsat la o postare pe o rețea de socializare, un bărbat a trecut prin aceeași „experiență” și în luna IULIE!

„Problema este veche…..furnizorul de carne are cea mai mare vina !!! Am patit si eu acelasi lucru in Iulie !!” a spus bărbatul.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *