O femeie și un bărbat au fost găsiți fără suflare în apartament!

În Turda, o femeie și un bărbat au fost găsiți morți într-un apartament. Femeia a fost găsită întinsă pe podea, cu urme de sânge. Bărbatul era spânzurat în baie. Momentan, polițiștii cred că este vorba despre o crimă urmată de o sinucidere. A fost deschisă o anchetă în acest caz.

În vârstă de 29 de ani, femeia a fost ucisă de un bărbat cu 38 de ani mai mare. În ciuda diferenței de vârstă dintre cei doi, vecinii spun că ei aveau o relație. Bătrânul nu a fost căsătorit niciodată şi o plătea pe tânără să îi facă curăţenie în casă. Femeia a rămas în casa bărbatului și de marți cei doi nu au mai fost văzuți.

Vecinii au chemat polițiștii și aceștia au chemat pompierii, iar aceştia au intrat în apartament pe geam.

Locul crimei era șocant: femeia era întinsă pe podea,  cu multiple lovituri şi tăieturi, fiind acoperită cu un cearceaf. Bărbatul era spânzurat în baie. Astfel, indiciile anchetatorilor au dus către o crimă urmată de sinucidere.

Bărbatul a lăsat un bilet de abio lângă trupui femeii. A spus că de la o simplă ceartă lucrurile au degenerat şi că îi pare extrem de rău pentru ce a făcut. 

Vecinii cred că tragedia a avut loc marți, când l-au văzut ultima oară pe bărbat. Femeia ucisă avea două fetiţe, de 13 şi 8 ani, dintr-o altă relaţie.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul infracțiunilor de omor și ucidere din culpă.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *