YOUTUBE

Antena 1 anunță o posibilă înlocuire a primilor trei jurați ai formatului: Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea. Cine ar urma să le ia locul în sezonul 13 al emisiunii Chefi la Cuțite. Fanii vor fi uimiți să afle!

Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea au fost prezenți la masa juriului încă de la lansarea primului sezon al show-ului de gătit, transformând emisiunea într-un adevărat succes încă de la debut. Cu toate acestea, producția pregătește modificări semnificative în echipă pentru sezonul 13.

Motivul din spatele deciziei ține de refuzul celor trei jurați, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea, de a participa la filmările pentru sezonul următor al emisiunii, programate să înceapă în luna octombrie 2023. Această decizie a fost comunicată acestora în luna martie a aceluiași an. Este un gest surprinzător, mai ales că emisiunea Chefi la Cuțite era extrem de apreciată de public, iar cei trei jurați deveniseră foarte populari în rândul fanilor show-ului.

Ce a transmis CEO Antena Group

Mihai Ioniță, șeful trustului, a transmis faptul că cei trei chefi și-au exprimat refuzul cu foarte puțin timp înainte de data stabilită pentru a se da start filmărilor.

”Am fost surprinși de anunțul de ultim moment al celor trei jurați, pentru că ne aflam într-un stadiu extrem de avansat al pregătirilor pentru filmarea sezonului următor și pentru că suntem într-o relație contractuală cu cei trei. Motivul principal invocat de aceștia a fost starea de oboseală, deși a existat o pauză de 6 luni între sezoane. Ne pare rău că toate încercările de a rezolva această situație nu au dus la soluția ideală.

Chefi la cuțite este un format puternic, iar producătorul Mona Segall este o creatoare unică – a reușit întotdeauna să găsească oamenii iubiți de public. Sunt generații întregi de oameni de televiziune care îi datorează cariera și mai ales substanța devenirii a ceea ce sunt azi. Îi putem vedea pe toate ecranele.

Așteptăm cu mult interes noua generație de succes Chefi la cuțite, pentru că Mona și echipa ei știu ce înseamnă magia showurilor unice. Angajamentul nostru față de calitate și divertisment de clasă rămâne neschimbat. Calitatea este în ADN-ul Chefi la Cuțite. De la selecția juraților, până la producția show-ului și interacțiunea cu publicul, standardul nostru de calitate rămâne neschimbat și neîntrerupt.

Fanii Chefi la cuțite se pot aștepta la un sezon nou plin de surprize, performanțe memorabile și momente emoționante.” a transmis Mihai Ioniță, CEO Antena Group.

Așadar, producția se pregătește să dezvăluie în curând noua echipă pentru cel mai popular show de gătit din România. În acest timp, televiziunea continuă să difuzeze ultimele episoade ale sezonului 12, iar marea finală este programată să fie difuzată miercuri, 18 octombrie. Fanii așteaptă cu nerăbdare să afle ce schimbări și surprize aduce noul sezon al emisiunii Chefi la Cuțite.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *