Sursă foto: Știrile Pro TV

Inspectoratul General al Poliției Române anunță că pe DN 2 Suceava-Siret, în localitatea Bălcăuți, județul Suceava, un autotren înmatriculat în Ucraina a derapat și s-a imobilizat într-un șanț, ocupând parțial carosabilul. Din fericire, nu au fost raportate persoane rănite, însă traficul rutier este blocat în ambele sensuri. Autovehiculele sunt deviate pe DJ 208, prin localitatea Bălcăuți. Se estimează că circulația va fi reluată în mod normal după ora 08.00.

În zona incidentului, se semnalează ceață densă, cu vizibilitate redusă sub 200 de metri, afectând mai multe artere rutiere din județele Argeș, Dolj, Gorj, Vâlcea și Mehedinți.

Pe autostrăzile și drumurile principale, cum ar fi A1 București-Pitești, A2 București–Constanța, A3 București–Ploiești, A4 Ovidiu-Agigea, A1 Sibiu-Deva și DN 1 Ploiești-Brașov, se circulă pe un carosabil umed, cu vizibilitate bună și valori reduse ale traficului.

În contextul protestelor transportatorilor și fermierilor, pe DN 2, în localitatea Afumați, la limita cu orașul Voluntari, județul Ilfov, traficul rutier este normal pe sensul de mers către Urziceni. Pe sensul către Capitală, banda nr. 1 rămâne restricționată din cauza autovehiculelor parcate ale protestatarilor.

Poliția recomandă conducătorilor auto să reducă viteza și să mărească distanța în condiții de ceață, folosind corespunzător luminile. Atenție deosebită este solicitată pietonilor, bicicliștilor și căruțașilor, care trebuie să fie conștienți că sunt mai greu vizibili în trafic în astfel de condiții meteorologice.

Pentru informații actualizate despre trafic, condiții meteorologice și recomandări de siguranță, autoritățile recomandă utilizarea serviciilor online disponibile, precum aplicația localizare apel 112 și accesarea informațiilor de pe site-urile Anticorupție MAI, Constatare Amiabilă de Accidente, și Situația Drumurilor Naționale.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *