Ministerul Sănătății a informat marți că un număr de 245 de persoane cu COVID-19 sunt internate în unitățile sanitare specializate. Potrivit datelor oficiale, dintre aceștia, 39 de pacienți primesc tratament în secțiile de terapie intensivă (ATI), iar dintre aceștia, 24 nu au fost vaccinați împotriva virusului SARS-CoV-2.

Printre pacienții internați, se află și 18 minori, dintre care 16 sunt internați în secții obișnuite și 2 se află în secții de terapie intensivă.

În cursul săptămânii trecute, Institutul Național de Sănătate Publică (INSP) a raportat trei decese asociate cu COVID-19. Un bărbat și două femei au fost victimele acestor pierderi tragice.

Raportat la categoriile de vârstă, unul dintre decese a survenit la o persoană în vârstă de 60-69 de ani, al doilea la o persoană în vârstă de 70-79 de ani, iar al treilea la o persoană cu vârsta peste 80 de ani.

De la debutul pandemiei și până în prezent, numărul total de decese înregistrate în România din cauza infecției cu virusul SARS-CoV-2 a ajuns la 68.243 de persoane, conform declarațiilor oficiale făcute de Ministerul Sănătății.

Sursă: AGERPRES

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *