Cum e mai bine? Racordat la sistemul centralizat sau cu centrala proprie in apartament? Parerile ploiestenilor sunt impartite. Intre timp insa, conducerea Termo Ploiesti sustine ca debransarea de la sistemul centralizat ar fi o greseala, mai ales in contextul in care deja in cateva tari din Uniunea Europeana centrale termice au fost interzise.

Încălzirea locuinței pe timp de iarnă este o problemă la care ploieștenii se gândesc încă de pe acum. În timp ce conducerea Primăriei Ploiești susține că va subvenționa din nou tariful gigacaloriei, cei de la Termo Ploiești spun că centralele termice proprii nu reprezintă o soluție bună.

Părerile oamenilor sunt împărțite cu privire la acest aspect. Una dintre nemulțumirile cetățenilor din Ploiești este legată de faptul că municipalitatea intenționează să subvenționeze căldura doar celor racordați la sistemul centralizat.

Potrivit datelor statitistice, Termo Ploiești are aproximativ 50.000 de clienți. Conducerea societății susține că dintre aceștia în jur de 500 s-au debranșat recent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *