Un băiețel de șase ani s-a trezit într-o situație reală de tip Singur acasă, după ce a fost plasat singur pe zborul greșit chiar înainte de Crăciun.

Tânărul, pe nume Casper, trebuia să se îndrepte spre Aeroportul Internațional Southwest Florida din Fort Myers de pe Aeroportul Internațional Philadelphia pentru a-și vedea bunica.

Dar, din greșeală, a fost programat pentru un zbor către Orlando – la patru ore distanță – în loc.

Maria Ramos, bunica lui, a povestit că a început să simtă panică când nepotul ei nu a coborât din avion la Aeroportul Internațional Southwest Florida, așa cum fusese planificat.

Fără niciun semn al băiatului, s-a apropiat de un membru al personalului pentru a afla ce s-a întâmplat.

Ea a declarat pentru WINK: „Mi-au spus: «Nu, el nu este în acest zbor. A ratat zborul.» I-am spus: «Nu, nu a putut să rateze zborul, pentru că am eticheta de check-in.»

„Am alergat în avion către însoțitoarea de bord și am întrebat-o: «Unde este nepotul meu? L-ai predat la Philadelphia?»

Într-o declarație, Spirit Airlines a spus că Casper a fost supravegheat tot timpul și că a lansat o investigație asupra incidentului.

Un purtător de cuvânt a declarat: „Pe 21 decembrie, un copil neînsoțit care călătorește din Philadelphia (PHL) la Fort Myers (RSW) a fost îmbarcat incorect pe un zbor către Orlando (MCO). Copilul a fost mereu sub îngrijirea și supravegherea unui membru al echipei Spirit și, de îndată ce am descoperit eroarea, am luat măsuri imediate pentru a comunica cu familia și a le reconecta. Ne luăm în serios siguranța și responsabilitatea transportului tuturor oaspeților noștri și efectuăm o investigație internă. Ne cerem scuze familiei pentru această experiență.”

‏‏‎ ‎

‏‏‎ ‎

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *