Sursă foto: Ego.ro

Patrick Mouratoglou, în vârstă de 53 de ani, antrenorul care supraveghează pregătirea sportivei românce, se află în prezent la New York. În mod notabil, francezul a călătorit în Statele Unite fără prezența Simonei Halep, suggerând astfel că există posibilitatea ca sportiva să nu participe la competiția US Open.

În anul precedent, înainte de aceeași competiție, în momentul în care Halep a fost depistată pozitiv pentru substanța Roxadustat, cei doi se aflau în același loc, adică la New York.

În prezent, Mouratoglou își dedică timpul antrenamentului sportivei Asiya Dair, provenind din Kazahstan. O fotografie surprinde momentul în care antrenorul îi oferea instrucțiuni jucătoarei, cu doar o săptămână înainte de începerea Grand Slam-ului american.

Asiya Dair a mai lucrat cu francezul și în trecut, ea frecventând Academia lui Patrick Mouratoglou.

Anterior, Mouratoglou a fost la turneul de la Cincinnati, alături de Holger Rune. Este de așteptat ca francezul să asiste din loja lui Holger la US Open, mai ales că danezul este cel de-al patrulea favorit al competiției, după Carlos Alcaraz, Novak Djokovic și Daniil Medvedev.

Patrick Mouratoglou: „Există și alte căi de contaminare”

Referitor la cazul de dopaj al Simonei Halep, Patrick Mouratoglou a sugerat că suplimentele nutritive consumate de româncă ar fi fost obținute prin folosirea unui mixer utilizat în fabricarea medicamentelor pentru animale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *