logo
RNTV Live

Simona Halep dezvăluie perspectivele sale viitoare: ‘N-am certitudini cât timp voi continua să joc!’

halep-trista
Theo Tănăsescu

Simona Halep a revenit în țară! Înconjurată de presă la aeroport, sportiva a discutat despre viitoarele ei planuri.

„O să joc de plăcere. Nu știu cât voi mai juca. Mi-a fost dor de gălăgia făcută de fani”, a spus Simona, la revenirea în țară.

Sportiva susține că a fost emoționată la revenirea pe teren.

„La umăr (n. r.: cu referire la durere) – e doar o perioadă de oboseală. E normal. Am resimțit, două trei zile. Mai am de lucrat la tot. Vreau să fiu mai profesionistă. Faptul că am stat atâta timp o să-mi dăuneze. Mi-a plăcut că am revenit.

Am zâmbit, pentru că am avut familia alături, dar și cei care au fost la televizor. Revenirea în circuitul mondial a fost plăcută”, a mai punctat Simona.

„O să rămân să mă antrenez la București. Mi-aş dori mult să pot să mă calific la Jocurile Olimpice, dar am îneles că sunt şanse minime. La Paris, să joc la JO, ar fi minunat. Dar nu am clasament, trebuie să fiu în primele 60-70”, a spus Halep.

”Trebuie să mă apuc de muncă. Îmi era dor să intru pe teren, de tot ce însemna tenisul. Cu Darren Cahill a fost o revedere plăcută, noi suntem prieteni deja, am câştigat un om foarte valoros în cariera mea. Şi cu colegele din circuit a fost o revedere okăcută”, a precizat Halep.

După această revenire, Halep spune că se simte mai încrezătoare ca paersoane:

”În mine ca persoană mă simt mai încrezătoare, dar ca jucătoare de tenis va fi greuţ să ajung unde îmi doresc. Nu mai simt presiunea, nu ştiu cât voi mai juca, dar voi juca de plăcere”.

Întrebată ce părere are despre declaraţiile Caroline Wozniacki, care a spus că nu merita să primească un wild-card la Miami, Halep a răspuns: ”Nu mă mai gândesc la asta. Să citească mai bine decizia TAS şi dacă nu o înelege, să-i explice cineva”.

Context

Simona Halep a fost învinsă, marţea trecută, de spaniola Paula Badosa (locul 80 WTA), scor 1-6, 6-4, 6-3, în primul tur la Miami Open. Aceasta a fost prima partidă jucată de Halep după 569 de zile.

Simona Halep a revenit în circuitul WTA la Miami Open, după ce TAS a redus suspendarea sa de la patru ani la nouă luni.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor