logo
RNTV Live

Simona Halep a recurs la o intervenție chirurgicală în urma problemelor de respirație

YTBiNmUwNDc4NWJjMmI3NTYwNmQ0MjIyNzM=.thumb
Marin Ana

Aceasta a anunțat public pe pagina sa de Instagram că a fost supusă unei intervenţii chirurgicale la nas, din cauza problemelor de respiraţie. Ea a mai spus că va avea nevoie de câteva săptămâni de repaus înainte de a-şi relua activitatea fizică.

“Salut! După cum unii poate ştiaţi, m-am chinuit în ultima perioadă cu problemele la nas şi lucrurile s-au înrăutăţit în timpul verii, mai ales la Washington. Această problemă nu mă lăsa să respir şi lucrurile să înrăutăţeau noaptea, când nu puteam respira deloc pe nas. Singurul mod prin care putea fi rezolvată această problemă era o intervenţie chirurgicală. Doctorul Daniel Popescu este cel care a efectuat-o şi a folosit această oportunitate pentru a face şi o intervenţie estetică. De asemenea, vreau să mulţumesc şi medicului anestezist, dr. Uleia Alex. Totul a decurs foarte bine. Voi avea nevoie de câteva săptămâni de repaus înainte de a face efort fizic. Ne revedem curând pe terenul de tenis!”, a scris Simona Halep, într-un Story publicat pe contul său de Instagram.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Mai multe informații gasiți aici:Simona Halep, operată de urgență: ‘Această problemă nu mă lăsa să respir. Ne revedem curând pe terenul de tenis!’ – Stiri pe surse – Cele mai noi stiri

romsilvaromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor