logo
RNTV Live

Simona Halep a fost nevoită să se retragă de la turneul de la Oeiras

csm_Simona_Halep_Madrid_R32_9cd3436d9d
Dudau Andreea Valentina

Simona Halep nu mai poate juca la Oeiras! Ce spune românca?

Simona Halep și-a anulat participarea la turneul de la Oeiras, programat în Portugalia săptămâna viitoare. Retragerea oficială a fost anunțată pe o platformă de socializare.

De asemenea, Halep a declarat că nu se simte încă pregătită să revină la competiție în turneul care va avea loc între 15 și 21 aprilie.

„Schimbare de planuri! Corpul meu îmi spune că are nevoie de mai mult timp pentru a se adapta complet la antrenamente. Nu vreau să îmi grăbesc revenirea, așa că nu voi putea participa la turneul de la Oeiras săptămâna viitoare”, a scris Simona.

Inițial, Simona Halep acceptase wildcard-ul oferit de organizatorii portughezi și s-a antrenat intens alături de Carlos Martinez la București, dar planurile sale au fost date peste cap în ultimul moment din cauza unei accidentări la genunchi. Astfel, perioada îndelungată de pauză afectează programul sportivei noastre.

Urmează pentru Halep o perioadă de teste pentru a evalua starea reală a accidentării de la genunchi, iar apoi se va concentra asupra turneului de la Madrid, programat între 23 aprilie și 5 mai.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor