logo
RNTV Live

Simona Halep a acceptat să joace turneul de la Oeiras

YXNoPTE5Y2JkYjFkNmQ1NDljMDUyNWViMTg4M2ZjNDRmYTE5.thumb_
Constantin Corina

La vârsta de 33 de ani, Simona Halep va participa la turneul WTA Oeiras, înaintea competiției majore de la Madrid, după ce i s-a acordat un wild-card

Simona Halep va începe sezonul pe zgură participând la un turneu de categorie WTA 125 la Oeiras, în Portugalia, conform anunțului făcut de jurnaliștii de la Marca.

Competiția, care are premii totale de 164.000 de dolari, este programată în perioada 15-21 aprilie 2024, iar organizatorii au decis să-i acorde un wild-card. Potrivit jurnalistului Jose Mergado, celelalte invitații au fost acordate lui Francisca Jorge și Matilde Jorge.

”Sunt foarte încântată să adaug încă un turneu în calendarul meu. La revenirea în circuitul WTA, îmi doresc să joc cât mai multe meciuri posibil și faptul că am acceptat acest wild-card îmi dă posibilitatea să fac acest lucru în fața publicului din Portugalia. Vreau să le mulțumesc organizatorilor că m-au invitat și abia aștept să fiu acolo”, a transmis Simonei Halep, potrivit bolamarela.pt.

Dacă turneul de la Madrid are loc în perioada 23 aprilie – 5 mai, cel de la Oeiras are loc în intervalul 15-21 aprilie. Participarea la acest eveniment va servi drept pregătire pentru sportiva din România.

Pentru Simona Halep, aceasta va fi prima sa participare la acest turneu. Acest eveniment din Portugalia coincide cu turneul de la Stuttgart, unde Simona Halep nu a solicitat un wild-card.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor