logo
RNTV Live

Silvestru Șoșoacă declară că el și soția sa au divorțat din cauza SIE

silvestru_sosoaca
Theo Tănăsescu

Controversa dintre Diana Șoșoacă și soțul ei, Silvestru, persistă! Silvestru, partenerul senatorului, afirmă că a inițiat procedura de divorț și susține că separarea lor ar fi fost determinată de implicarea serviciilor secrete, în special a SIE, preocupate de influența electorală a SOS România.

Iată ce a acuzat Silvestru Șoșoacă pe Facebook

“EA ar trebui să VĂ spună că cei de la S.I.E. i-au cerut să mă elimine până în alegeri, căci S.O.S.-ul MEU luase avânt și nu putea să îl mai oprească decât… destrămarea familiei Șoșoacă”, a scris soțul senatoarei într-o postare pe Facebook.

Silvestru Șoșoacă este un om mort pentru Diana Șoșoacă. Senatoarea spune că soțul nu poate să-i ia numele de Șoșoacă chiar dacă vor divorța.
Scandalul dintre Diana Șoșoacă și soțul ei, Silvestru Șoșoacă, e departe de a se termina. Silvestru a amenințat-o pe senatoare că va divorța de ea și îi va lua și numele.

„Un divorț poate dura și 7 ani, exact cât a durat căsătoria, depinde de avocat, poate să-l fac să țină și 10 ani, dar la final să i se ia și hainele pentru mizeriile pe care le face. Soțul meu s-a autodesființat pentru că asta se întâmplă cu grobienii. Nu este un om politic, nu am despre ce să vorbesc, soțul meu a murit, eu sunt văduvă”, a spus Diana Șoșoacă.

Întrebată dacă îi va lua numele, senatoarea a răspuns: “Nu are cum, Șoșoacă sunt eu, un mort nu poate să-ți ia numele!”, potrivit realitatea.net.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor