logo
RNTV Live

Şi-a dezgropat prietenul, pentru că l-a visat?!

Stone, old, mottled
Dudau Andreea Valentina

Un individ a săpat mormântul prietenului său, deoarece credea că acesta i-a transmis un mesaj că ar fi în viață!

Un bărbat din localitatea Stroiești, județul Suceava, în vârstă de 45 de ani, și-a deschis mormântul prietenului său, înmormântat pe 28 martie, după ce a avut un vis în care acesta i-ar fi comunicat că este încă în viață.

Preotul din localitatea Corocăiești a alertat autoritățile, sunând la numărul de urgență 112, pentru a raporta incidentul din cimitirul satului, fiind informat de familia defunctului.

“Pe 2 aprilie, în jurul orei 9.00, preotul paroh a fost informat de către familia defunctului despre profanarea mormântului acestuia. Ajungând la locul indicat, preotul a constatat veridicitatea informațiilor furnizate de membrii familiei. Mormântul fusese deschis, pământul săpat, iar capacul sicriului lăsat deschis”, a transmis IPJ Suceava.

Autorul profanării, un susținător al cultului „Oastea Domnului”, participase la înmormântare pe 28 martie. După ce, în noaptea de 1 aprilie, a avut un vis în care a interacționat cu „fratele Viorel”, a interpretat că acesta îi transmite un semn de viață din sicriu.

În urma acestor evenimente, bărbatul de 45 de ani a fost transferat la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Suceava.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de profanare de cadavre sau morminte.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor