Artista a fost sancționată pentru că nu și-a plătit taxele și impozitele între 2012 și 2014, aducând astfel un prejudiciu statului spaniol în valoare de 14,5 milioane de euro.

Acuzarea a solicitat o pedeapsă de opt ani și două luni de închisoare și o amendă de 23,5 milioane de euro pentru Shakira. Cu toate acestea, judecătorii au decis să o condamne la trei ani de închisoare cu suspendare și să plătească o amendă de 7,3 milioane de euro.În plus, artista trebuie să restituie suma cu care a prejudiciat statul spaniol și să achite o amendă suplimentară de 430.000 de euro, conform informațiilor de la El Pais.

În urma acestei hotărâri, Shakira a avut o primă reacție, explicând că sancțiunile au venit în urma unei înțelegeri la care au ajuns părțile implicate, evitând astfel un proces. Artista a menționat că a preferat această soluție pentru a proteja viața liniștită a copiilor săi, subliniind că prioritatea ei principală este să îi vadă crescând și să petreacă timp alături de ei. Shakira și cei doi copii ai săi s-au mutat la Miami după despărțirea de Gerard Pique.

Foto :

‎Sursa foto: digisport

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *