logo
RNTV Live

Serviciul Google One are în prezent 100 de milioane de abonați

Google Opens New Berlin Office
Dudau Andreea Valentina

Sâmbătă, CEO-ul Google, Sundar Pichai, a dezvăluit că suita de abonamente cloud a companiei a depășit cifra de 100 de milioane de abonați!

Cu doar câteva săptămâni în urmă, în timp ce prezenta rezultatele financiare pentru ultimul trimestru, Google anticipa că suita sa cloud se apropie de a atinge 100 de milioane de abonați. Inițial, suita cloud Google One consta din trei tipuri de abonamente – Basic, Standard și Premium – cu tarife lunare de 10 lei, 14 lei și, respectiv, 50 de lei.

Acestea ofereau diferite niveluri de stocare online, împreună cu câteva facilități suplimentare, cum ar fi funcțiile avansate de editare a fotografiilor din Google Photos. Recent, s-a adăugat un al patrulea abonament, AI Premium, care, pe lângă serviciile deja oferite, include și accesul la Gemini Advanced, cel mai sofisticat model lingvistic al companiei.

Depășirea pragului de 100 de milioane de abonați reprezintă o tranziție de succes pentru Google, de la stocarea cloud gratuită oferită acum câțiva ani pentru Google Photos, către un model de afaceri bazat pe abonamente prospere.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor