Sursă foto: Playsport

La debutul partidei dintre Rapid și Petrolul, câștigată de prahoveni prin cele două autogoluri ale bucureștenilor, galeriile celor două rivale s-au înfruntat prin scenografiile afișate în peluzele arenei din Giulești.

Cei aproximativ 700 de ultrași ploieșteni au transmis, potrivit Gazetei Sporturilor, un mesaj rasist la adresa rivalilor din Giulești!

Pânza imensă desfășurată de membrii Peluzei Latine imediat după startul meciului înfățișa o sperietoare de ciori inspirată din benzile desenate cu Batman, în care „Scarecrow” era unul dintre personajele negative.

Imaginea a fost însoțită, pe stadion, de mesajul în engleză: „Your nightmare” (n.r – Coșmarul vostru). Un mesaj care poate fi catalogat cu ușurință ca fiind rasist, ținând cont de clasicele „înțepături” dintre cele două galerii.

Rapidiștii au replicat rapid cu o scenografie 3D, în același ton sarcastic. Doi lupi, inspirați cu siguranță de supranumele petroliștilor, erau alăturați unui banner cu textul: „V-ați pus traista în spinare și ați plecat în deplasare”.

Sursă: GSP

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *