În „Magicienii din Waverly Place” pe Disney Channel, magia revine odată cu Selena Gomez și David Henrie

Cei doi foști colegi din „Magicienii din Waverly Place” s-au reunit pentru a dezvolta un episod pilot pentru un nou serial intitulat „Wizards”, conform anunțului făcut de Disney Branded Television. Această inițiativă reprezintă o continuare a seriei originale și îi va readuce pe cei doi actori în rolurile lor familiare.

Pe Instagram Story, Selena a postat cu entuziasm „We’re back”, alături de o fotografie veche cu ea și David.

În acest nou episod, Gomez va apărea ca guest-star în rolul lui Alex Russo, în timp ce Henrie se va întoarce permanent în personajul fratelui său, Justin. Alături de aceștia, distribuția va include actorii Janice LeAnn Brown, Alkaio Thiele și Mimi Gianopulos, absenți în serialul original.

În această continuare, povestea începe cu Justin Russo, acum adult, care, în urma unui incident misterios la școala de magie WizTech, decide să renunțe la puterile sale magice și să înceapă o viață „normală” alături de soție și cei doi fii ai săi. Cu toate acestea, când un tânăr vrăjitor talentat are nevoie de pregătire, Justin se vede nevoit să se reconcilieze cu trecutul pentru a „asigura viitorul Lumii Vrăjitorilor”.

Serialul original „Magicienii din Waverly Place” a fost difuzat între 2007 și 2012, urmărind maturizarea fraților Russo și lupta lor pentru controlul puterilor magice.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *