Pentru prima dată de la începutul conflictului, șeful Statului Major al Forțelor de Apărare ale Israelului (IDF), Herzi Halevy, a emis o declarație în timpul unei evaluări a situației desfășurate la Comandamentul de Sud, alături de comandantul Comandamentului de Sud și membrii Forumului Statului Major General.

Ne confruntăm cu atacuri, urmăriri și răniri ale celor implicați în acțiune”, a transmis oficialul israelian. „Vom continua în această direcție. Ultima zi a fost grea. Prețul este semnificativ. Conștientizăm că există multe întrebări și o mare frustrare. Cu toate acestea, este important să ne concentrăm asupra soluțiilor și rezolvării problemelor”, a declarat Herzi Halevy.

Șeful Statului Major a subliniat: „Avem civilii noștri, membri ai forțelor de securitate, și soldați ai noștri care au fost omorâți – unii dintre ei se află în custodia inamicului. Prin urmare, suntem angajați într-un conflict. În mijlocul acestui război, IDF (Forțele de Apărare ale Israelului) este puternic și va acționa cu hotărâre pentru a obține victoria. Vom realiza obiectivele necesare. Anticipăm zile lungi și complexe de luptă. Suntem pregătiți în toate aspectele. Toți vor face tot posibilul în domeniul lor de competență. Vom continua să efectuăm atacuri extinse în întreaga Fâșie Gaza.

VIDEO găsiți aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *