logo
RNTV Live

Șeful DNA se exprimă cu privire la dosarele Iulian Dumitrescu și Dumitru Buzatu: Am fost tensionat

marius_voineag
Iorgu Theo

Marius Voineag, directorul DNA, admite că a fost foarte tensionat în legătură cu dosarele lui Iulian Dumitrescu și Dumitru Buzatu. Voineag a dezvăluit că aceste cazuri au fost tratate de procurori cu o vastă experiență din cadrul DNA, într-un interviu acordat pentru Aleph News.

El afirmă că a avut “emoții foarte mari” în cazul flagrantului lui Dumitru Buzatu, fiind vorba despre banii alocați DNA:

“Am fost într-o situație în care se administra greu această situație. Dacă se mai ivea o situație de genul ăsta în perioada aceea eram un pic descoperiți”, a spus șeful DNA, Marius Voineag, la AlephNews, citat de Mediafax.

“Avem cazuri mari. Nu aș vrea să mă bat cu pumnii în piept și să creez dezamăgiri să nu creăm așteptări suficient de mari, să creăm dezamăgiri. Sunt dosare în lucru pentru infracțiuni de corupție la aproape orice nivel”, a mai adăugat Marius Voineag, șeful DNA, potrivit antena3.ro.

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor