logo
RNTV Live

Ședință de Sfârșit de An la Salvamont Mureș: Premii și Planuri pentru 2024!

RemasterDirector_18da6b0cf
Constantin Corina

Recunoaștere și Planificare pentru Salvamont Mureș și Maros Megyei Hegyimentő Szolgálat

În data de 07.12.2023, la CJ. Mureș, a avut loc ședința de sfârșit de an a echipei Salvamont Salvaspeo Mureș. În cadrul acestei întâlniri, au fost abordate evenimentele semnificative ale anului 2023 și s-a discutat detaliat Planul Anual de Activitate pentru anul 2024.

Domnul Kovács Zoltán Róbert, șeful serviciului Salvamont Salvaspeo Mureș, a decernat Diploma de Merit pentru Voluntarul Anului. În acest an, distincția i-a fost acordată domnișoarei Ioana Hărșan. De asemenea, s-au acordat premiile pentru Angajatul Anului, câștigate de domnul Lakatos Ödön, și pentru Cel Mai Bun Sportiv din cadrul echipei, care a revenit doamnei Bálint Anikó!

Serviciul de Salvamont Maros Megyei Hegyimentő Szolgálat și-a desfășurat ședința de încheiere a anului pe 7 decembrie în sala de ședințe a Consiliului Județean Maros Megyei, unde au fost discutate activitățile din anul 2023 și planurile pentru viitor.

Kovács Zoltán Róbert, liderul serviciului, a înmânat premiile pentru Voluntarul Anului și Angajatul Anului, pe care Ioana Hărșan și, respectiv, Lakatos Ödön le-au primit în acest an. De asemenea, a fost acordat premiul pentru Cel Mai Bun Sportiv al Anului, onorat în acest an de către voluntara Bálint Anikó!

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor