Sursă foto: Facebook/ Dragoș Măchițescu

În ședința comisiei de monitorizare și avizare, consilierul local Dragoș Măchițescu, ales în Ploiești din partea PNL, a propus înființarea unei secții de tenis de câmp în cadrul CSM Ploiești.

Anunțul a fost făcut chiar de inițiatorul proiectului, prin intermediul paginii personale de Facebook:

„Astăzi, în sedința comisiei de monitorizare şi avizare, am prezentat unul dintre proiectele mele de suflet, şi anume proiectul de înființare a Secție de Tenis de Câmp în cadrul CSM Ploieşti.

După ce proiectul va fi analizat de către comisie, acesta va fi supus spre aprobare Consiliului Local în următoarea şedință de lucru.

De ce tenis?

Atât la nivel de performanţă, cât şi atunci când îl practicăm ca hobby, cu prietenii sau familia, tenisul implică un mod sănătos, chiar frumos, de viață. Este un sport care îţi dezvoltă agilitatea, viteza, rezistenţa, spiritul de competiţie, fairplay-ul.

Este activitatea ideală prin care copiii îşi fac prieteni noi, îşi dezvoltă aptitudinile sociale și interpersonale, învaţă cum să îşi rezolve singuri problemele, cum să fie responsabili şi să înveţe din propriile greseli, cum să înveţe să piardă şi/sau să câştige, cum să se bucure de o victorie, sau să treacă cu capul sus printr-o înfrangere.

Dar, mai mult decât orice, copiii vor avea oportunitatea de a se simţi bine printre mingi, rachete, şi mulţi prieteni de aceeaşi vârstă cu ei. Şi, nu în ultimul rând, tenisul ii va aduce pe tătici, mamici, frați, surori și bunici mai aproape de micii lor tenismeni.

Fie că îi vor ajuta să îşi aleagă racheta de tenis sau grupul potrivit, fie că vor asista la antrenamentele lor de formare sau, de ce nu, fie că îi vor aplauda cândva din tribunele Roland Garros.”

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *