Sportivii secției de șah a clubului au încheiat cu succes un weekend plin de competiții,obținand nu mai puțin de 20 de medalii de aur, argint și bronz. Vineri și duminică, aceștia au participat la două evenimente deosebit de importante, demonstrând încă o dată calitățile lor remarcabile în lumea șahului.

Prima provocare a fost reprezentată de Faza Județeană a Olimpiadei Sportului Școlar, organizată de Inspectoratul Școlar Prahova la Măneciu Pământeni. În competiția cu cei mai talentați tineri șahiști ai județului, sportivii de la CSM Ploiești au strălucit, adjudecându-și un impresionant total de 20 de medalii și mențiuni. Medalii de aur au fost câștigate de Alexandru Constantinoiu (gimnaziu), Eduard Ioniță (ciclul primar) și Emma Davicenco (ciclul primar, fete), iar cele de argint au revenit lui Antonia Ciapă (liceu, fete) și Diana Popescu (gimnaziu, fete). David Dura a obținut o medalie de bronz în cadrul ciclului primar, iar mențiuni au fost acordate lui Vladimir Boştină și Daria Constantinoiu, ambii în ciclul primar.

A doua competiție, Festivalul „Șah în școală – Cupa Moș Crăciun – Hotel Tiara”, a avut loc ieri și a fost organizată de Grupul Observatorul Prahovean, CS Gambitul Damei Iași, Asociația Județeană de Șah Prahova, Clubul Sportiv Universitar Ploiești și Hotel Tiara din Ploiești. Sportivii au continuat să strălucească, aducând acasă încă 14 medalii și mențiuni. Medalii de aur au fost câștigate de David Dura (Open B), Alexandru Constantinoiu (Open A), Antonia Ciapă (Open A, fete, liceu), Diana Popescu (Open A, clasele V-VI), Melania Grigore (Open B, clasa I, fete) și Andreea Tănase (Open B, clasa a III-a, fete). Argintul a revenit lui Cezara Ferar, Ayan Ioniță, Darius Nicolae, Petre Catrina, Alexandru Precupanu și Matei Tarara, în diverse categorii, iar medalii de bronz au fost obținute de Daria Constantinoiu și Alexandru Tudor.

Un bilanț impresionant pentru sportivii dedicati și talentați ai secției de șah a clubului CSM Ploiești!

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *