logo
RNTV Live

Se menține închiderea circulației rutiere pe strada Maramureș. Vezi pană cand

lucrari_Ploiesti_large_large
Erika Stoica

În perioada 24.02.2024 – 27.02.2024 se menține închiderea circulației rutiere pe strada Maramureș, din cauza continuării lucrărilor de asfaltare a carosabilului. Traseele publice locale  din Ploiești circulă, în continuare, astfel:  

Traseul .2:  la sensul spre sud, traseu normal până la intersecția străzilor Plăieșilor cu Rudului, apoi stânga, pe strada Rudului, dreapta, pe strada Tache Ionescu, dreapta – Piața Victoriei  și, în continuare, ruta cunoscută. Nu se efectuează stația Liceul Mihai Viteazul și, în locul acesteia, se va face oprire pentru debarcare/ îmbarcare în stația Filarmonica Paul Constantinescu. La sensul spre vest ruta nu se modifică.

Tr.aseul 36 si 305: traseu normal până la intersecția străzilor Plăieșilor cu Rudului, apoi stânga, pe strada Rudului, dreapta, pe strada Tache Ionescu, dreapta – Piața Victoriei și, în continuare, ruta cunoscută. Nu se efectuează stația Liceul Mihai Viteazul și, în locul acesteia, se va face oprire pentru debarcare/ îmbarcare în stația Tache Ionescu. Celălalt sens de deplasare nu se modifică.

În funcție de dispozițiile Poliției Rutiere, atât intervalul orar, cât și rutele ocolitoare specificate pot fi modificate.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor