Primaria Ploiesti intentioneaza sa extinda Scoala I.A. Bassarabescu. In acest sens, in sedinta ordinara a Consilului Local al municipiului va fi supus un studiu de fezabilitate. Pentru proiectul respectiv, autoritatile locale isi propun sa atraga fonduri europene.

Școala Gimnazială ”Ioan Alexandru Bassarabescu” Ploiești este una dintre unitățile cu cel mai mare număr de elevi din Ploiești. Din lipsă de spațiu, elevii de la clasa a patra învață după-amiaza.

Reprezentanții Primăriei Ploiești își propun să atragă fonduri europene pentru a extinde clădirea în care funcționează Școala Bassarabescu. Studiul de Fezabilitate și indicatorii tehnico – economici pentru Proiectul ”Construirea/ modernizarea/extinderea în vederea măririi capacității privind numărul de clase  și dotarea infrastructurii educaţionale” vor fi supuse votului în umătoarea ședință a Consiliului Local Ploiești.

Vestea că imobilul în care funcționează Școala Gimnazială Bassarabescu ar urma să fie extins îi bucură pe reprezentanții unității școlare, mai ales că în anii trecuți a fost nevoie de o reconfigurare a clădirii, fiind înființate clase inclusiv pe hol.

Potrivit proiectului, școala ar urma să fie extinsă, printre altele,  cu opt săli de clasă, grupuri sanitare, o sală multifunțională, oficii și spații de depozitare.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *