Ministerul Sanatatii din Romania a lansat o campanie de donare de sange pentru victimele atacurilor din Israel. Acestea se pot face de luni pana vineri, intre orele 07:30 si 17:00, la centrele special deschise in acest scop. Pe lista se afla si centrul de Transfuzie Sanguina din Ploiesti. Conducerea a decis sa prelungeasca programul de functionare, pentru ca toti cei interesati sa aiba aceasta oportunitate. Intre timp, in Prahova, solidaritatea este exprimata prin campanii ample. Aproape 200 de elevi ai Scolii de Subofiteri de Pompieri si Protectie Civila Boldesti au mers luni si marti sa ofere picaturi pentru viata. Ei continua sa ofere pungi cu sange pentru victimele exploziilor de la Crevedia si Calimanesti.

Persoanele care doresc sa doneze sange pentru Israel o pot face la Centrul de Transfuzie Sanguina Ploiesti. Recoltarile sunt facute la initiativa Ministerului Sanatatii, care a anuntat si o prelungire a programului.

Deja sunt persoane care au venit sa doneze la Ploiesti, cu gandul la cetatenii din Tara Sfanta.

Dar centrul de transuzii din Prahova continua si campaniile incepute in tara noastra. Spre exemplu, cele pentru victimele exploziilor de la Crevedia si Calimanesti.

Nu mai putin de 200 de viitori salvatori au venit la centrul de transfuzie sa doneze picaturi pentru viata.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *