logo
RNTV Live

Se deschid înscrierile pentru cea de-a doua ediție a Summitului European al Tineretului!

Captura-de-ecran-2024-05-21-170159
Constantin Corina

Participă la cea de-a doua ediție a Summitului European al Tinerilor din Mediul Rural, eveniment organizat sub umbrela programului European Youth Village.

Prima ediție a Summitului a reunit 200 de tineri, lucrători de tineret și factori de decizie din 22 de țări europene.

Obiective:

  • Organizarea de sesiuni interactive cu factori de decizie, tineri din zone rurale și profesioniști din domeniul tineretului pentru a împărtăși experiențe și perspective dincolo de formatele tradiționale.
  • Transformarea recomandărilor politice din prima ediție a summitului în acțiuni practice și eficiente cu impact real.
  • Obținerea unei înțelegeri mai clare a programului European Youth Village și explorarea adaptării acestuia în diferite contexte rurale.
  • Învățarea în cadrul atelierelor conduse de experți, axate pe patru teme principale: Puterea tinerilor, Incluziune și diversitate, Dezvoltare rurală și Starea de bine/wellbeing.
  • Împărtășirea celor mai bune practici și conectarea cu organizații active în domeniul tineretului rural din Europa, explorând oportunități de colaborare.

Evenimentul va avea loc între 23 și 27 iulie 2024, în Hălăucești, unul dintre satele care au fost desemnate ca European Youth Village în 2022 și 2023.

Participanții vor fi cazați în camere duble într-un hotel de 3 stele din orașul Roman. Transferul cu autobuzul va fi asigurat dimineața și seara între locații, cu o durată de aproximativ 25-30 de minute cu mașina.

Evenimentul este organizat de ANPCDEFP în parteneriat cu NGO Rural Platform, Guvernanța programului European Youth Village (Asociația pentru Dezvoltare Activă și Asociația Go Free), împreună cu tinerii din Hălăucești.

𝐂𝐨𝐦𝐩𝐥𝐞𝐭𝐞𝐚𝐳𝐚̆ 𝐟𝐨𝐫𝐦𝐮𝐥𝐚𝐫𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐢̂𝐧𝐬𝐜𝐫𝐢𝐞𝐫𝐞 𝐩𝐚̂𝐧𝐚̆ 𝐩𝐞 𝟑𝟏 𝐦𝐚𝐢 𝟐𝟎𝟐𝟒 chiar AICI

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldeko-angajeazaekond-angajeazasponsor