logo
RNTV Live

Se dă startul pentru distribuirea biletelor de tratament pentru sejururile din 2024

casa de pensii
Erika Stoica

Pensionarii din întreaga țară au motive de bucurie, deoarece Casa Națională de Pensii a anunțat data de start pentru distribuirea biletelor de tratament pentru sejururile din 2024. Cu un cost de aproximativ 3.000 de lei per sejur, această oportunitate oferă posibilitatea pensionarilor de a beneficia de servicii de tratament la stațiunile din țară.

Casele teritoriale de pensii au primit deja prima tranșă de bilete pentru tratament pentru anul curent, iar procesul de distribuire va funcționa după principiul “primul venit, primul servit”. Pensionarii interesați pot obține biletele prezentându-se la ghișeu cu cererea completată și documentele necesare.

Această inițiativă vine în contextul aplicării noii legi a pensiilor, care urmează să intre în vigoare la 1 septembrie 2024. Astfel, pensionarii se pot bucura de facilități îmbunătățite, inclusiv acces la sejururi de tratament la stațiunile din țară, contribuind astfel la îmbunătățirea calității vieții lor.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor